in

ŞaşkınŞaşkın

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Zehirlendi.

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Zehirlendi.

Hafta sonu kayınpederi Ali Cengiz Dizer’i kaybeden Kıvanç Tatlıtuğ, ‘Duymadık Demeyin’ adlı magazin programında yer alan habere göre yediği yemek sonrası kendisini kötü hissedince şoförü tarafından gece yarısı Ulus’taki özel bir hastaneye götürüldü.

Zehirlendiğini düşünerek hastaneye başvuran Tatlıtuğ’un midesi yıkandı. Yaklaşık iki saat hastanede müşahade altında tutulduktan sonra da taburcu edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 Adana doğumludur.

Oyuncu ve eski bir manken.

Kıvanç Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babanın çocuğudur.

İlk olarak 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.

Adını duyurduğu ilk dizi Gümüş adlı dizide Mehmet karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır.

Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Beren Saat ile başrolü paylaşarak Behlül karakterini canlandırmıştır.



2010 yılında konuk oyuncu olarak 4 bölüm Ezel dizisinde oynadı. 2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır.

Kıvanç Tatlıtuğ Adana’dayken bazı kulüplerde basketbol oynadı. Ülkerspor’dan teklif gelen teklifle 2 yıl oynadı. Ardından 1 yıl Beşiktaş, 1 yıl da Fenerbahçe’de oynadı. Tekrar Beşiktaş’a dönen Tatlıtuğ’un antrenman sırasında sakatlanınca basketbol kariyeri sona erdi.

Mankenliğe annesinin bir marketin camında gördüğü mankenlik ilanıyla Oğlunun bir fotoğrafını şirkete göndermesiyle adım atmıştır.

İki yıl ajanslarla birlikte çalıştıktan sonra, 2002 Best Model of Turkey manken yarışmasında birinci oldu. Böylece yıl içerisinde Best Model of the World’e birinci oldu. Fransız mankenlik ajansı Success’ten gelen teklifle Paris’e yerleşti ve 1,5 yıl orada yaşadı.

Paris’te yaşadığı dönemde, birçok dizi teklifi alan Tatlıtuğ gelen teklifleri değerlendirmek üzere Türkiye’ye döndü. Oyunculuğa ilk adımını 2005 yılında, Gümüş dizisiyle attı.

Filmografi 

  • 2007 Amerikalılar Karadeniz’de 2 Muzaffer
  • 2010 Oyuncak Hikayesi 3 Ken Seslendirme
  • 2013 Kelebeğin Rüyası Muzaffer Tayyip Uslu En İyi Erkek Oyuncu
  • 2018 Hadi be Oğlum,
  • 2019 Organize İşler Sazan Sarmalı,

Televizyon 

  • 2005-2007 Gümüş Mehmet Şadoğlu
  • 2007-2008 Menekşe ile Halil Halil Tuğlu
  • 2008-2010 Aşk-ı Memnu Behlül Haznedar
  • 2011-2013 Kuzey Güney Kuzey Tekinoğlu
  • 2014 Kurt Seyit ve Şura Kurt Seyit
  • 2016-2017 Cesur ve Güzel Cesur Alemdaroğlu
  • 2006 Acemi Cadı Bir bölüm
  • 2010 Ezel Sekiz / Ramiz Karaeski

Puanla

0 puan
Oyla Downvote

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Evli Bir Adamla Aşk Yaşıyor Haberi Karşısında Serenay Sarıkaya İsyan Etti.

90 Günde Okunabilecek 12 Kitap